Jotz Jacobsen

Jotz Jacobsen

Chef

Rådets formann

Tlf.: 976 54 833

jotz_1997@live.no

Facebook

Hei, jeg heter Jotz og er Chef for Sesongen 2018 

Jeg er ferdig utdannet industrimekaniker.

På fritiden liker jeg å stå på ski, eller golfe litt innimellom! Utenom dette Lever jeg for Dræggens, min stolthet.

Benjamin Landsvik

Benjamin Landsvik

1. Kompanisjef

Web-ansvarlig

Tlf.: 98086789

B.landsvik@live.no

Facebook

1.kompanisjef Benjamin Landsvik

 

Mitt navn er Benjamin landsvik, og jeg er 18 år gammel. Jeg går på Åsane videregående skole samtidig som jeg spiller fotball, holder på med politikk, og selvsagt drive masse med buekorpset. Jeg begynte i Dræggens i 2008 etter at jeg i flere år ventet ivrig på å få gå i korpset med mine to brødre. i 2012 ble jeg valgt til Halvtropp i 2.pelotong under Løytnant Jørgen Matthiesen, her gikk jeg to sesonger før jeg fikk min entré inn i rådet som tropp i 4.pelotong. videre etter dette ble det tropp i 2.pelotong, tropp i 1.pelotong. i 2017 var jeg Adjutant til Chef Johan Thorsen, og er nå valgt til 1.kompanisjef 2018. Det jeg liker best ved Dræggens buekorps er det enorme vennskapet vi har, uansett alder!

 

3 ting jeg elsker med Dræggens

Vennskapet, erfaringene og opplevelsene

Sander Lokøen Stormoen

Sander Lokøen Stormoen

2. Kompanisjef

Økonomiansvarlig

Tlf.: 94110002

sander96@broadpark.no

Facebook

Hei, jeg heter Sander og er denne sesongens 2.kompanisjef. Jeg studerer på UIB, og på fritiden liker jeg å trene og spille. Dette blir min 14.sesong i korpset

Kevin Costa Dolvik

Kevin Costa Dolvik

Fanebærer

Annonsesjef

Tlf.: 48662612

Kcd0costa@gmail.com

Facebook

Jeg går på VG2 elektro,  trener kampsport og har interesse for dykking. jeg trener for det meste kampsport (MMA & Karate). jeg har holdt på med dykking i en stund nå og synes dette er kjempegøy. når jeg ikke driver med kampsport eller dykking er jeg som oftest med buekorpset.

Sander Hille

Sander Hille

2. Løytnant

Hussjef

Tlf.: 90246463

sanderhille@hotmail.com

Facebook

Hei! Jeg heter Sander Hille, er 17 år og går VG2 Klima, Energi og Miljøteknikk på Åsane videregående skole. Jeg er valgt til 2.Løytnant for sesongen 2018. På fritiden liker jeg å kjøre sykkel, samt være med venner.
Mine beste minner fra Dræggens er fra danmarksturen 2012 og englandsturen. Jeg håper alle gleder seg like mye til den kommende sesongen, slik som jeg gjør.

Torjus Vevle

Torjus Vevle

4. Løytnant

Vervesjef

Tlf.: 97953796

Facebook

Hei. Jeg heter Torjus, og er 4.løytnant for sesongen 2017.

Jeg går i 2. klasse på St.Paul Gymnas. På fritiden min er jeg enten ute med venner eller spiller dataspill med venner.

Mine beste minner med Dræggens er turene, og høydepunktet var turen til Danmark.

Gleder meg til å gå i gang med min 8. sesongs i Dræggens buekorps!

Henrik Skuterud Mohn

Henrik Skuterud Mohn

Adjutant

Redaktør i bladet

Tlf.: 95877816

Facebook

Hallais! Jeg er Henrik Skuterud Mohn. Jeg er i år valgt som Adjutant, altså Chefens høyre hånd. I tillegg er jeg også redaktør for Billeder fra Dræggens (BfD). Min jobb som redaktør er å sørge for at dere får et godt blad å lese, slik at dere kan henge med og følge oss gjennom sesongen. Og ikke minst se bilder!

Jeg er 16 år gammel. Jeg går nå i 10 klasse på Rå ungdomsskole, og til neste år begynner jeg på videregående skole. På fritiden driver jeg stort sett med Dræggens, men jeg liker godt å trene når jeg har tid. Jeg jobber også grundig med skolen. Jeg har ambisjoner om å enten studere juss, eller samfunnsøkonomi. Jeg er veldig glad i å tilbringe tid med venner, både i og utenfor buekorpsets kretser. Jeg har en yngre bror, Herman. Han er 12 år og er foreløpig jæger i Dræggens Buekorps. Jeg har også enda en yngre bror, Lorentz. Han er 4 år, så han følger foreløpig korpset fra sidelinjen.

Dette vil nå bli min 8. sesong i korpset. Det er like gøy som alltid, om ikke gøyere. Det er også mer arbeid og ansvar når en kommer høyere opp i systemet, men alt i alt er det utrolig kjekt å få lov til å være med å styre korpset. Vi i rådet gjør alt vi kan for at vi skal få en utrolig kjekk sesong i år. Ikke bare for de aktive, men også for alle gamlekarer og andre buekorpsinterreserte. Vi sees i Bergens vakre strøk!

Jan Øyvind Myklebust

Jan Øyvind Myklebust

Tamburmajor

Espaliersjef

Tlf.: 97533072

jan.o.myklebust@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Jan Øyvind og er tamburmajor og espaljé-ansvarlig for sesongen 2018. Utenom Dræggens er jeg vikler- og transformatorlærling hos Karsten Moholt og på fritiden jobber jeg hos Mekk Drotningsvik, spiller musikkinstrumenter, er med venner og trener. Jeg kjører også mye bil, båt og MC.

 

Mitt beste minne i Dræggens er Danmarks-turen i 2012 når vi var på Legoland med slagergjengen, og landturen i 2013 hvor jeg fikk våbenorden.

Erik H. Refsdal

Erik H. Refsdal

1. Faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 46447974

Facebook

Hei! Jeg begynte i Dræggens i 2004 når jeg var åtte og var jeger i 4 år. Aktiv med fotball og basket på fritiden. Min beste opplevelse fra Dræggens må være 150års jubileet med Paris-turen i 2006.

Daniel Davidsen

Daniel Davidsen

2. Faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 48201001

Daniel.a.davidsen@outlook.com

Facebook

Hei! Mitt navn er Daniel, men er bedre kjent som Daffe. Jeg har vært slager i Dræggen siden 2009. Buekorps er kjempe gøy, men jeg liker også å stå på slalåm og å reise. Jeg går på Amalie Skram vgs. På fritiden liker jeg å se på film, henge med venner og trene litt. Buekorps er kult og de tøffeste guttene i Bergen går i Dræggens.

Alf Kristoffer Skjeldal

Alf Kristoffer Skjeldal

3. Faneoffiser

Økonomiansvarlig

Tlf.: 944 72 648

Askjeldaleco@gmail.com

Facebook

Hei!

Jeg heter Alf Kristoffer Skjeldal og er valgt til 3.Faneoffiser for sesongen 2018. Jeg jobber som mekaniker hos Dekkmann AS. På fritiden utenom Dræggens buekorps er jeg vokalist i metalbandet Mercury Road.

Louis Hannisdal

Louis Hannisdal

4. Faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 993 66 923

Facebook

Hei, jeg heter Louis Hannisdal, er 18 år og er lærling i murerfaget. På fritiden går jeg ofte på tur til dræggehytten. Jeg har også tatt på meg vervet som materialforvalter og er medhjelper i huset. Jeg gleder meg til sesongen og håper alle er klar for en super sesong.

Brage Brekkeflat

Brage Brekkeflat

5. Faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 40107464

brage.brekkeflat@gmail.com

Facebook

Jeg går mitt tredje år på St. Paul Gymnas. Jeg har gått i Dræggen i elleve år, og det har nå blitt en god del av hverdagen min. Uten om skole og buekorps så går jeg på dansing og synger i kor.

August Hiis Bergh

August Hiis Bergh

1/1

Assisterende idrettssjef

Tlf.: 977 54 303

Augusthiisbergh@outlook.com

Facebook

Hei, jeg heter August Hiis Bergh, og er tropp i 1.pelotong sesongen 2018. Jeg går i 9.klasse på gimle ungdomsskole. jeg er 14 år og liker å spille fotball jeg, jeg spiller på nymark. det jeg liker best på fritiden er fotball

Juan Sebastian Govertsen

Juan Sebastian Govertsen

1/3

Skribent i bladet

Tlf.: 469 39 259

JuanSgov@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Juan Sebastian Govertsen og er i år valgt til tropp i 3.pelotong. jeg går på Holen ungdomsskole og på fritiden min spiller jeg fotball.

Devin Karunarathana

Devin Karunarathana

1/2

Skribent i bladet

Tlf.: 901 69 845

ultrasonicdevin@gmail.com

Facebook

Hei! Jeg heter Devin Karunarathana, er 16 år. Jeg er en ganske glad og livlig fyr. Liker å bli kjent med nye mennesker. Jeg er takknemlig for vervet som Tropp i 2.pelotong for sesongen 2018. På fritiden går det i buekorps og skolearbeid.

Minol Sri Mawen Pitiyage

Minol Sri Mawen Pitiyage

1/4

Korpsreferent

Tlf.: 984 55 058

mpitiyage33@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Minol Pitiyage og er 15. Jeg er tropp i 4. For sesongen 2018. Jeg går i 10. Klasse på Rotthaugen skole. I fritiden pleier jeg nesten alltid å spille gitar. Jeg håper på at dette skal bli den beste buekorps sesongen for alle og at alle har en bra tid. Jeg kan ikke vente til sesongstart

Fredrik Johan Stiansen Storebø

Fredrik Johan Stiansen Storebø

Oppslager

Skribent i bladet

Tlf.: 948 58 319

Facebook

Jeg heter Fredrik Johan Storebø og er første slager i korpset for sesongen 2018.

jeg går mitt andre år på Bergen maritime elektrolinjen. Dette er min syvende sesong i korpset og Mitt beste minne fra buekorpset er danmarksturen i 2012 som var min første sesong

August Nordanger Blaauw

August Nordanger Blaauw

Musikktropp

Materialforvalter

Tlf.: 94983422

Facebook

Hei, jeg heter August Nordanger Blaauw