Jan Øyvind Myklebust

Jan Øyvind Myklebust

Chef

Rådets formann

Tlf.: 97533072

jan.o.myklebust@gmail.com

Facebook

Hei! Sesongen 2019 er jeg valgt til Chef for Dræggens buekorps. Min karriere begynte i 2006 som jæger, før jeg ble slager i 2010. Jeg er også 4.generasjons Dræggegutt i familien. Utenom Dræggens er jeg vikler- og transformatorlærling hos Karsten Moholt og på fritiden spiller jeg musikkinstrumenter, er med venner og trener. Jeg kjører også mye bil, båt og MC. Jeg har ufattelig mange gode minner fra Dræggens. To av mine beste minner er Danmarks-turen i 2012 når vi var på Legoland med slagergjengen, og landturen i 2013 hvor jeg fikk våbenorden.

Benjamin Landsvik

Benjamin Landsvik

1. Kompanisjef

Web-ansvarlig

Tlf.: 98086789

B.landsvik@live.no

Facebook

1.kompanisjef Benjamin Landsvik

 

Mitt navn er Benjamin landsvik, og jeg er 18 år gammel. Jeg går på Nordahl Grieg videregående skole samtidig som jeg spiller fotball, holder på med politikk, og selvsagt drive masse med buekorpset. Jeg begynte i Dræggens i 2008 etter at jeg i flere år ventet ivrig på å få gå i korpset med mine to brødre. i 2012 ble jeg valgt til Halvtropp i 2.pelotong under Løytnant Jørgen Matthiesen, her gikk jeg to sesonger før jeg fikk min entré inn i rådet som tropp i 4.pelotong. videre etter dette ble det tropp i 2.pelotong, tropp i 1.pelotong. i 2017 var jeg Adjutant til Chef Johan Thorsen, og er nå valgt til 1.kompanisjef på andre året. Det jeg liker best ved Dræggens buekorps er det enorme vennskapet vi har, uansett alder!

 

3 ting jeg elsker med Dræggens

Vennskapet, erfaringene og opplevelsene

Sander Hille

Sander Hille

2. Kompanisjef

Hussjef

Tlf.: 90246463

sanderhille@hotmail.com

Facebook

Mitt navn er Sander Hille. Jeg er 18 år gammel, og jobber som rørlegger hos Bravida AS. På fritiden går det for det meste i Dræggens og å henge med venner. Jeg har fått utrolig mange gode minner i Dræggens, som jeg vil ta med meg livet ut! Alle fine turene, og alle eksersisdagene da vi har vært samlet i mange timer, for å opprettholde det gode vennskapet! Jeg begynte i Dræggens Buekorps i 2009, og har siden gått! Jeg ble vervet på en skolevering på Tertnes Barneskole! De kom på skoleplassen i storefriminuttet, og fortalte meg om alt det gøye. Jeg ble jo selvfølgelig helt giret. Jeg sto å spilte på trommene lenge etter friminuttet var ferdig, så en lærer måtte stoppe meg, og ta meg med inn i klasserommet igjen. Dræggens er noe alle gutter/ ungdommer idag burde vært med i! Så mange gode vennskap, og ufattelig mange minner! Bare å verve gutter, så andre kan få samme gleden som oss! 

 

Jeg gleder meg til nok en sesong med dere, og håper alle dere fortsetter videre! 

Louis Hannisdal

Louis Hannisdal

Fanebærer

Skribent i bladet

Tlf.: 993 66 923

Louis.gaha@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Louis Hannisdal og er 19 år. Jeg begynte i Dræggens i 2008. Minne beste minne fra buekorpset er Danmarks-turen i 2012 og englandsturen i 2017 . Uten om Dræggens liker jeg å henge med venner og spille og kose oss. Jeg ser frem til sesongen og de gode minnene vi kommer til og lage. Vi i rådet skal gjør alt for at vi skal få en utrolig kjekk sesong i år.

Henrik Skuterud Mohn

Henrik Skuterud Mohn

2.løytnant

Idrettssjef

Tlf.: 95877816

henrik.s.mohn@gmail.com

Facebook

Hallais! Jeg er Henrik Skuterud Mohn. Jeg er i år valgt som 2.løytnant, altså sjef for 2.pelotong. I tillegg er jeg også idrettsjef. Min jobb som idrettsjef er å trene guttene til å bli best, slik at vi tar med oss alle pokalene fra Nordnæsdalen.

Jeg er 16 år gammel. Jeg går nå i 1 klasse på Nordahl Grieg. På fritiden driver jeg stort sett med Dræggens, men jeg liker godt å trene når jeg har tid. Jeg jobber også grundig med skolen. Jeg har ambisjoner om å enten studere juss, eller samfunnsøkonomi. Jeg er veldig glad i å tilbringe tid med venner, både i og utenfor buekorpsets kretser. Jeg har en yngre bror, Herman. Han er 13 år og er foreløpig Halvtropp i 1.pelotong i Dræggens Buekorps. Jeg har også enda en yngre bror, Lorentz. Han er 4 år, så han følger foreløpig korpset fra sidelinjen.

Dette vil nå bli min 9. sesong i korpset. Det er like gøy som alltid, om ikke gøyere. Det er også mer arbeid og ansvar når en kommer høyere opp i systemet, men alt i alt er det utrolig kjekt å få lov til å være med å styre korpset. Vi i rådet gjør alt vi kan for at vi skal få en utrolig kjekk sesong i år. Ikke bare for de aktive, men også for alle gamlekarer og andre buekorpsinterreserte. Vi sees i Bergens vakre strøk!

Minol Sri Mawen Pitiyage

Minol Sri Mawen Pitiyage

4.Løytnant

Korpsreferent

Tlf.: 984 55 058

mpitiyage33@gmail.com

Facebook

Jeg heter Minol og er 16 år gammel. Jeg er blitt løytnanten til 4. Peletong for sesongen 2019. Jeg går på Bergen katedralskole, også kjent som Katten. Siden jeg går på videregående nå så holder jeg for det meste på med skolearbeid i fritiden min, men hvis jeg har tid vil jeg vanligvis enten spille på gitaren min eller hjelpe Dræggen. Jeg begynte i buekorpset på grunn av tremenningen min Devin Karunarathana etter at jeg hadde flyttet fra Sarpsborg for å bo med ham. Min første sesong var da i 2014. Bare å ha en rang i buekorpset er en ære for denne fine tradisjonen i Bergen. Jeg kunne aldri sett meg selv i en verden nå hvor jeg ikke går i buekorps nå lenger. Jeg har egentlig ingen BESTE minner fra buekorpset. Jeg husker alle dagene mine like godt. Nesten som om det var i går, på grunn av at alle dagene har vært de beste i livet mitt. Så det vil være feil å velge én ut av dem. Jeg har fått så mange flere venner på grunn av buekorpset og i tillegg til masse erfaring. I tillegg så har jeg fått en sans for disiplin etter å ha gått så lenge. Det er bare noen av grunnene for hvorfor Dræggen for alltid vil være i hjertet mitt. Tre ting jeg elsker med Dræggen er som sagt samholdet, erfaringen og disiplinet.

Max Mæland

Max Mæland

Adjutant

Redaktør i bladet

Tlf.: 99424570

Maxmland@icloud.com

Facebook

Hallaien. Mitt navn er Max Mæland og sesongen 2019 blir min første sesong som adjutant i Dræggens. Jeg begynte som jæger i Dræggens i 2013 og begynte som slager 2016. Mine interesser utenfor Dræggens er for det meste motorsykler, båt og være med venner. jeg er første dræggegutt i familien, jeg har utrolig mange gode venner fra Dræggens og har tillegg masse gode minner som for eksempel da hele korpset dro til England. Det var min første langtur med korpset. Har hatt mange flotte år i korpset og gleder meg til og bli adjutant for sesongen 2019. 

Tre ting jeg elsker med Dræggens!

 Felleskapert, demokratiet og turene 

Aaron Alexander Kamalkhani

Aaron Alexander Kamalkhani

Tamburmajor

Espaliersjef

Tlf.: 93253069

Honedswordof@outlook.com

Facebook

Hei! Mitt navn er Aaron Kamalkhani (16) og jeg er blitt valgt som Tambur Major for sesongen 2019. Jeg ble vervet av onkelen min Aslan når jeg var 7 år gammel og har gått i Dræggens siden då. Da jeg ble 12 år gammel begynte jeg å gå som slager og vant beste nybegynnerslager pokal, dette var altså drømmen! Jeg ble valgt som 2. slager i sesongen 2017 og deretter Tambur Major. 

Jeg går på Årstad Videregående Skole og har valgt elektrofag for det første året mitt, om jeg klarer dette går jeg videre til Data og Elektronikk i det andre året også Romteknologi for det tredje året. Om jeg skal følge drømmen min så må jeg flytte til Andenes det tredje året også finne ut av hvordan det vil krasje med Dræggen. 

I fritiden liker jeg å være med venner og familie, male og game videospill.

Juan Sebastian Govertsen

Juan Sebastian Govertsen

1.faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 469 39 259

JuanSgov@gmail.com

Facebook

Jeg heter Juan Sebastian Govertsen, og jeg er 15 år gammel. I sesongen 2019 har jeg blitt valgt til 2. faneoffiser. Jeg går i 10. klasse på holen skole samtidig som jeg spiller fotball for klubben Lyngbø, henger med venner og selvsagt driver jeg mest med buekorps. Første året jeg kom inn i rådet var året 2018 da Sander Stormoen valgte meg som sinn tropp i 3. pelotong. Mitt beste øyeblikk i dræggens var landturen i 2018 da jeg fikk våpenorden, andre minner jeg har var Danmarksturen i 2012 og Englandsturen i 2017. Det jeg liker best med Dræggens buekorps er store vennskapet man far uansett alder

Olav Koefoed

Olav Koefoed

2. Faneoffiser

Tlf.: 96041720

KoefoedOfficial@Gmail.com

Facebook

Mitt navn er Olav Koefoed, og jeg er 15 år gammel. Jeg går på ISB(International School Of Bergen) samtidig som jeg svømmer i BSC og selvfølgelig holder på med buekorpset. Jeg begynte i Dræggens i 2015 etter at jeg ble vervet av sjefen selv Jan Øyvind. Min første sesong gikk jeg som jeger i 4 pelotong under Narve Nilsen. I 2016 oppfylte jeg kravene for og bli slager og med dette ble jeg også beste nybegynner i slagergjengen. Etter tre år i slagergjengen ble jeg valgt som 3 faneoffiser og ble dermed med i rådet. Det jeg liker best ved Dræggens buekorps er hvor morsomt vi har det sammen i tillegg til de sterke vennskapene jeg har fått de siste årene.

3 ting jeg elsker med Dræggens Vennskapet, opplevelsene og historien

Brage Brekkeflat

Brage Brekkeflat

3. Faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 40107464

brage.brekkeflat@gmail.com

Facebook

Mitt navn er Brage Brekkeflat. Jeg går nå i tredjeklasse på St. Paul Gymnas. På fritiden liker jeg å danse, synge, game og ikke minst med buekorpset. Jeg begynte i Dræggen etter at interesse for buekorps bare økte og økte til slutt så bestemte mamma at det beste hadde vert at jeg begynte i Dræggen da vi er naboer. Da tok mamma meg bort til buekorpshuset og jeg ble tatt inn med en gang. Siden hatr jeg gått her i 12 sesong i Buekorpset og jeg gleder meg veldig til min 13 sesong. Jeg ble valgt som halvtropp under Løytnant Ole Petter Juvik Urheim for sesongen 2015. Her gikk jeg til jeg ble valgt inn i rådet for sesongen 2017 som 5. faneoffiser først under Sander Stromoen og videre under Kevin Dolvik. I år ble jeg valgt som 4. faneoffiser for sesongen 2019 under Louis Hannisdal. Det jeg liker aller best med buekorpset er samholdet. Uansett alder og bakgrunn så er du velkommen. Tre ting jeg liker med buekorpset: Samhold, disiplin og alle aktivitetene som vi holder på med.

Daniel Davidsen

Daniel Davidsen

4. Faneoffiser

Skribent i bladet

Tlf.: 48201001

Daniel.a.davidsen@outlook.com

Facebook

Hei! Mitt navn er Daniel, men er bedre kjent som Daffe. Jeg har vært slager i Dræggen siden 2009. Buekorps er kjempe gøy, men jeg liker også å stå på slalåm og å reise. Jeg går på Amalie Skram vgs. På fritiden liker jeg å se på film, henge med venner og trene litt. Buekorps er kult og de tøffeste guttene i Bergen går i Dræggens.

August Nordanger Blaauw

August Nordanger Blaauw

5. Faneoffiser

Materialforvalter

Tlf.: 97734739

august.rothaugen@gmail.com

Facebook

Hei jeg heter august nordanger blaauw. Jeg er 5. Faneoffiser i dræggens buekorps. Jeg liker å være i naturen og gjøre aktive ting. Jeg elsker å gå tur, sove i telt og lage bål. Jeg driver med CrossFit i Vikinghallen, det syntes jeg er veldig gøy, men det beste jeg vet er å gå i buekorps. I buekorpset er det veldig bra miljø og man får venner for livet. I korpset har vi mange gøy aktiviteter og vi gjør mye utenom korpset som å gå på bowling. Når jeg ikke er på fritidsaktiviteter liker jeg å være med venner. Tjommiene mine og jeg går på Rothaugen skole der er det også godt miljø. Jeg liker og høre på musikk det gjør meg avslappet Hvis det er mye stress på skolen. Jeg har to brødre en på 17 og en på 6 måneder jeg syntes det er veldig gøy å leke med han minste. Han på 17 sitter bare nede på rommet sitt og gamer. Dette var det meste fra mitt liv.

August Hiis Bergh

August Hiis Bergh

1/1

Assisterende idrettssjef

Tlf.: 977 54 303

Augusthiisbergh@outlook.com

Facebook

Hei, jeg heter August Hiis Bergh. Fakta om meg selv: Glad gutt, Spiller høyreving back på Nymark. Jeg har gått i dræggen siden 2011. Det beste minnet jeg har fra Dræggens er Englands turen 2016. Jeg synes Dræggen er en fin plass å møte venner som du ikke vanligvis kan henge med på fritiden, enten om de bor langt vekke eller ikke har tid. Jeg er 1/1 altså tropp i 1 peletong, jeg går mitt andre år som dette. Mitt verv i år er å være assistent i for Henrik Mohn som er idrettsansvarlig. Mitt mål fremover i Dræggens er å få orden, verver noen gutter og gjøre dræggen ett bra sted for guttene å være.

Tre gode ting med Dræggens

Vennskap, Gøy, Lærerikt

Alexander Erdal

Alexander Erdal

1/4

Tlf.: 98045620

Erdalalexander@outlook.com

Facebook

Hei! Mitt navn er Alexander Erdal, og jeg fyller i desember 15 år. Jeg går i 10B på Holen skole, og driver utenom bare med buekorps som fritidsaktivitet. Jeg ble i 2011 overtalt til å begynne i Dræggens av Juan Sebastian Goversten, et valg jeg aldri kommer til å angre på. Etter mange år uten noen rang å skryte av, ble jeg i 2016 valgt som halvtropp i 3. peletong under Sander Stormoen. I år har jeg fått den ære å bli valgt til tropp i 4. peletong under Minol Sri Mawen Pitiyage. Dette blir også mitt første år som rådsmedlem, en rolle jeg ser frem til å fylle ette beste evne. Det jeg liker desidert best med buekorps er vennene og ikke minst opplevelsene du skaffer gjennom den fantastiske reisen som buekorps er. Jeg er stolt over å kunne si at jeg viderefører den desidert vakreste tradisjonen Bergen har!

Christoffer Mohn

Christoffer Mohn

1/2

Tlf.:

Facebook

Jeg heter Christoffer Mohn, og er 14 år gammel. Jeg går på Storetveit skole og driver med svømming, piano og mye buekorps. Min storebror Nicolai, og min Morfar er begge veldig ansvarlig for at jeg begynte i Dræggens. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg begynte i Dræggens sesongen 2012 og begynte med 6 venner som min storebror, Nicolai Mohn vervet sammen med meg. Han vant naturligvis vervepokalen med hele 7 gutter den sesongen. I 2018 ble jeg valgt til halvtropp i Benjamin Landsviks pelotong. Dette var et stort skritt for meg siden jeg endelig fikk litt ansvar. Her gikk jeg en sesong, før jeg ble valgt til tropp og trakk inn i rådets rekker under Henrik S. Mohn som er min 5 mening. Det jeg liker best ved Dræggens er fellesskapet vi har mellom gutter i alle aldre og fra alle land. Vi kan si at vi er et multikulturelt korps med ingen diskriminasjon.

3 ting jeg liker med Dræggens er vennskapet, ansvaret og tilliten som alle guttene er gitt.

Håvard Langeland

Håvard Langeland

1/3

Tlf.: 41392109

Havardlangeland@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Håvard Langeland og er tropp i 3. peletong for sesongen 2019. Jeg går VG1 studiespesialisering på Nordahl Grieg Vgs. Utenom dræggens så fekter jeg eller er med venner. Ser frem til sesongen og håper at det blir et fantastisk år.

Abdelnaser Al-Rifai

Abdelnaser Al-Rifai

1.slager

Tlf.: 95182067

naser_30@hotmail.no

Facebook

Hei! Jeg heter Abdelnaser og jeg er blitt valgt til 1. Slager for sesongen 2019! Dette blir min 5 sesong og sikkert den beste sesongen av de alle! På fritiden min liker jeg å henge med venner, spille og skate litt her og der. Mine to beste minner i fra korpset er Englands turen i 2017 og Måløy turen med slagergjengen! Min største drøm jeg vil oppnå i korpset er å bli Chef

En gang dræggegutt, alltid dræggegutt!