INFORMASJON AKTIVITETSGRUPPER

Søndag 28. mai på turen skal guttene deles inn i aktivitetsgrupper. Vi har lagt opp til at man kan få være med på én av aktivitetene under. Dessverre er det begrenset plass på gruppene, og derfor ber vi om at guttene skriver opp de fire av aktivitetene de har mest lyst til å delta på i prioritert rekkefølge, slik at flest mulig blir fornøyd med aktiviteten sin! 
Link til påmelding på aktivitetsgrupper finner du i det generelle informasjonsskrivet. Frist for påmelding på disse er 10. mai!

Bading på Fleicher’s:

 

Første aktivitet er bading på Fleicher’s hotel. Her kan man bade i bassenget som er vist på bildet, og leke med lekene i basseng-rommet. 

 

Brettspill:

 

Neste aktivitet er brettspill. Her blir vi på Voss Vandrarheim og spiller brettspill i aulaen. Dræggens har med noen egne spill, men dere kan gjerne ta med deres egne brettspill også.

 

Bowling: 

Neste aktivitet er bowling. Her får vi spille én eller to runder med bowling mot hverandre. 

 

Padling: 

Neste aktivitet er padling. Her får dere lov til å padle sammen med en offiser på Vossevangen nedenfor Vandrarheimen. Hvis været er fint kan dette bli megakjekt!

 

Frisbeegolf/volleyball:

Neste aktivitet er frisbeegolf eller volleyball på Vandrarheimen. Vi blir enige i gruppen hva vi skal gjøre av disse to.