Benjamin Landsvik

Benjamin Landsvik

Chef

Rådets formann og SoMe-ansvarlig

Tlf.: 98086789

Chefen@dreggens.no

Facebook

Mitt navn er Benjamin landsvik, og jeg er 19 år gammel. Jeg har nettopp fullført videregående skole, og er klar til å ofre all min tid til dræggens. jeg dømmer fotball og selvsagt drive masse med buekorpset. Jeg begynte i Dræggens i 2008 etter at jeg i flere år ventet ivrig på å få gå i korpset med mine to brødre. i 2012 ble jeg valgt til Halvtropp i 2.pelotong under Løytnant Jørgen Matthiesen, her gikk jeg to sesonger før jeg fikk min entré inn i rådet som tropp i 4.pelotong. videre etter dette ble det tropp i 2.pelotong, tropp i 1.pelotong. i 2017 var jeg Adjutant til Chef Johan Thorsen, og er nå valgt til Chef etter å ha vært 1.kompanisjef i to år. Det jeg liker best ved Dræggens buekorps er det enorme vennskapet vi har, uansett alder!

 

3 ting jeg elsker med Dræggens

Vennskapet, erfaringene og opplevelsene

Sander Hille

Sander Hille

1. Kompanisjef

Hussjef

Tlf.: 90246463

sanderhille@dreggens.no

Facebook

Mitt navn er Sander Hille. Jeg er 18 år gammel, og jobber som rørlegger hos Bravida AS. På fritiden går det for det meste i Dræggens og å henge med venner. Jeg har fått utrolig mange gode minner i Dræggens, som jeg vil ta med meg livet ut! Alle fine turene, og alle eksersisdagene da vi har vært samlet i mange timer, for å opprettholde det gode vennskapet! Jeg begynte i Dræggens Buekorps i 2009, og har siden gått! Jeg ble vervet på en skolevering på Tertnes Barneskole! De kom på skoleplassen i storefriminuttet, og fortalte meg om alt det gøye. Jeg ble jo selvfølgelig helt giret. Jeg sto å spilte på trommene lenge etter friminuttet var ferdig, så en lærer måtte stoppe meg, og ta meg med inn i klasserommet igjen. Dræggens er noe alle gutter/ ungdommer idag burde vært med i! Så mange gode vennskap, og ufattelig mange minner! Bare å verve gutter, så andre kan få samme gleden som oss! 

 

Jeg gleder meg til nok en sesong med dere, og håper alle dere fortsetter videre! 

Minol Sri Mawen Pitiyage

Minol Sri Mawen Pitiyage

2.kompanisjef

Økonomiansvarlig

Tlf.: 984 55 058

minol@dreggens.no

Facebook

Jeg heter Minol og er 16 år gammel. Jeg er blitt løytnanten til 4. Peletong for sesongen 2019. Jeg går på Bergen katedralskole, også kjent som Katten. Siden jeg går på videregående nå så holder jeg for det meste på med skolearbeid i fritiden min, men hvis jeg har tid vil jeg vanligvis enten spille på gitaren min eller hjelpe Dræggen. Jeg begynte i buekorpset på grunn av tremenningen min Devin Karunarathana etter at jeg hadde flyttet fra Sarpsborg for å bo med ham. Min første sesong var da i 2014. Bare å ha en rang i buekorpset er en ære for denne fine tradisjonen i Bergen. Jeg kunne aldri sett meg selv i en verden nå hvor jeg ikke går i buekorps nå lenger. Jeg har egentlig ingen BESTE minner fra buekorpset. Jeg husker alle dagene mine like godt. Nesten som om det var i går, på grunn av at alle dagene har vært de beste i livet mitt. Så det vil være feil å velge én ut av dem. Jeg har fått så mange flere venner på grunn av buekorpset og i tillegg til masse erfaring. I tillegg så har jeg fått en sans for disiplin etter å ha gått så lenge. Det er bare noen av grunnene for hvorfor Dræggen for alltid vil være i hjertet mitt. Tre ting jeg elsker med Dræggen er som sagt samholdet, erfaringen og disiplinet.

Louis Hannisdal

Louis Hannisdal

Fanebærer

Annonsesjef

Tlf.: 993 66 923

Louis.gaha@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Louis Hannisdal og er 19 år. Jeg begynte i Dræggens i 2008. Minne beste minne fra buekorpset er Danmarks-turen i 2012 og englandsturen i 2017 . Uten om Dræggens liker jeg å henge med venner og spille og kose oss. Jeg ser frem til sesongen og de gode minnene vi kommer til og lage. Vi i rådet skal gjør alt for at vi skal få en utrolig kjekk sesong i år.

Alexander Erdal

Alexander Erdal

2.Løytnant

Redaktør i Billeder for Dræggens

Tlf.: 98045620

Erdalalexander@outlook.com

Facebook

Hei! Mitt navn er Alexander Erdal, og jeg fyller i desember 15 år. Jeg går i 10B på Holen skole, og driver utenom bare med buekorps som fritidsaktivitet. Jeg ble i 2011 overtalt til å begynne i Dræggens av Juan Sebastian Goversten, et valg jeg aldri kommer til å angre på. Etter mange år uten noen rang å skryte av, ble jeg i 2016 valgt som halvtropp i 3. peletong under Sander Stormoen. I år har jeg fått den ære å bli valgt til tropp i 4. peletong under Minol Sri Mawen Pitiyage. Dette blir også mitt første år som rådsmedlem, en rolle jeg ser frem til å fylle ette beste evne. Det jeg liker desidert best med buekorps er vennene og ikke minst opplevelsene du skaffer gjennom den fantastiske reisen som buekorps er. Jeg er stolt over å kunne si at jeg viderefører den desidert vakreste tradisjonen Bergen har!

August Nordanger Blaauw

August Nordanger Blaauw

4.løytnant

Tlf.: 97734739

augustn2003@gmail.com

Facebook

Hei jeg heter August Nordanger Blaauw. Jeg er 4.Løytnant i Dræggens buekorps. Jeg liker å gjøre aktive ting. Jeg driver med CrossFit i Vikinghallen, det syntes jeg er veldig gøy, men det beste jeg vet er å gå i buekorps. I buekorpset er det veldig bra miljø og man får venner for livet. I korpset har vi mange gøy aktiviteter og vi gjør mye utenom korpset som å gå på bowling. Når jeg ikke er på fritidsaktiviteter liker jeg å være med venner. Jeg går Elektro på Åsane Vgs. Jeg liker å høre på musikk det gjør meg avslappet hvis det er mye stress på skolen. Jeg har to brødre en på 20 og en på 3 år. jeg syntes det er veldig gøy å leke med han minste. 

3 Ting jeg liker ved Dræggens

Vennskap

Aktiviteter

Marsjering

Juan Sebastian Govertsen

Juan Sebastian Govertsen

Adjutant

Skribent i bladet

Tlf.: 469 39 259

JuanSgov@gmail.com

Facebook

Jeg heter Juan Sebastian Govertsen, og jeg er 15 år gammel. I sesongen 2019 har jeg blitt valgt til 2. faneoffiser. Jeg går i 10. klasse på holen skole samtidig som jeg spiller fotball for klubben Lyngbø, henger med venner og selvsagt driver jeg mest med buekorps. Første året jeg kom inn i rådet var året 2018 da Sander Stormoen valgte meg som sinn tropp i 3. pelotong. Mitt beste øyeblikk i dræggens var landturen i 2018 da jeg fikk våpenorden, andre minner jeg har var Danmarksturen i 2012 og Englandsturen i 2017. Det jeg liker best med Dræggens buekorps er store vennskapet man far uansett alder

Eirik Instebø Hansen

Eirik Instebø Hansen

Tamburmajor

Tlf.:

Facebook

Hei! Mitt namn er Eirik Instebø Hansen og er valt til Tamurmajor for sesongen 2020

August Hiis Bergh

August Hiis Bergh

1.Faneoffiser

Assisterende idrettssjef

Tlf.: 977 54 303

Augusthiisbergh@outlook.com

Facebook

Hei, jeg heter August Hiis Bergh. Fakta om meg selv: Glad gutt, Spiller høyreving back på Nymark. Jeg har gått i dræggen siden 2011. Det beste minnet jeg har fra Dræggens er Englands turen 2016. Jeg synes Dræggen er en fin plass å møte venner som du ikke vanligvis kan henge med på fritiden, enten om de bor langt vekke eller ikke har tid. Jeg er 1/1 altså tropp i 1 peletong, jeg går mitt andre år som dette. Mitt verv i år er å være assistent i for Henrik Mohn som er idrettsansvarlig. Mitt mål fremover i Dræggens er å få orden, verver noen gutter og gjøre dræggen ett bra sted for guttene å være.

Tre gode ting med Dræggens

Vennskap, Gøy, Lærerikt

Christoffer Mohn

Christoffer Mohn

2.faneoffiser

Annonseansvarlig Billeder for Dræggens

Tlf.: 484 45 355

Facebook

Jeg heter Christoffer Mohn, og er 14 år gammel. Jeg går på Storetveit skole og driver med svømming, piano og mye buekorps. Min storebror Nicolai, og min Morfar er begge veldig ansvarlig for at jeg begynte i Dræggens. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg begynte i Dræggens sesongen 2012 og begynte med 6 venner som min storebror, Nicolai Mohn vervet sammen med meg. Han vant naturligvis vervepokalen med hele 7 gutter den sesongen. I 2018 ble jeg valgt til halvtropp i Benjamin Landsviks pelotong. Dette var et stort skritt for meg siden jeg endelig fikk litt ansvar. Her gikk jeg en sesong, før jeg ble valgt til tropp og trakk inn i rådets rekker under Henrik S. Mohn som er min 5 mening. Det jeg liker best ved Dræggens er fellesskapet vi har mellom gutter i alle aldre og fra alle land. Vi kan si at vi er et multikulturelt korps med ingen diskriminasjon.

3 ting jeg liker med Dræggens er vennskapet, ansvaret og tilliten som alle guttene er gitt.