Sander Hille

Sander Hille

Chef

Rådets formann

Tlf.: 902 46 463

sanderhille@dreggens.no

Facebook

Mitt navn er Sander Hille. Jeg er 20 år gammel, og jobber som rørlegger hos Bravida AS. På fritiden går det for det meste i Dræggens og å henge med venner. Jeg har fått utrolig mange gode minner i Dræggens, som jeg vil ta med meg livet ut! Alle de fine turene, og alle eksersisdagene da vi har vært samlet i mange timer, for å opprettholde det gode vennskapet! Jeg begynte i Dræggens Buekorps i 2009, og har siden gått! Jeg ble vervet på en skoleverving på Tertnes Barneskole! De kom på skoleplassen i storefriminuttet, og fortalte meg om alt det gøye. Jeg ble jo selvfølgelig helt giret. Jeg sto og spilte på trommene lenge etter friminuttet var ferdig, så en lærer måtte stoppe meg, og ta meg med inn i klasserommet igjen. Dræggens er noe alle gutter/ ungdommer i dag burde vært med i! Så mange gode vennskap, og ufattelig mange minner!

Bare å verve gutter, så andre kan få samme gleden som oss!

 

Jeg gleder meg til nok en sesong med dere, og håper alle dere fortsetter videre!

Minol Sri Mawen Pitiyage

Minol Sri Mawen Pitiyage

1.kompanisjef

Økonomiansvarlig

Tlf.: 984 55 058

minol@dreggens.no

Facebook

Jeg heter Minol Sri Mawen Pitiyage og er 18 år gammel. Jeg er blitt 1. kompanisjef for sesongen 2021. Dette er mitt siste år på videregående hvor jeg går på Amalie Skram. Tidligere har jeg gått på både Bergen Katedralskole og Nordahl Grieg videregående skole. Videre tenker jeg å fortsette med musikk. Jeg har holdt på med gitar lenge og har en generell interesse for alt musikkrelatert. Det eneste jeg gjør i fritiden min nå er å hjelpe Dræggens. Jeg begynte i buekorpset på grunn av tremenningen min, Devin Karunarathana, etter at jeg hadde flyttet fra Sarpsborg for å bo med ham. Min første sesong var sesongen 2014 med Preben Landsvik som Chef. Det er nok det beste som har hendt meg. Nå kunne jeg aldri sett meg selv i en verden hvor jeg ikke går i buekorps. Bare det å ha en rang i buekorpset er en ære for meg, og jeg skal gjøre mitt beste for å videreføre denne fine tradisjonen vi har i Bergen. Jeg har egentlig ikke noen BESTE minner fra buekorpset. Jeg husker alle dagene mine like godt. Nesten som om de var i går. På grunn av at alle dagene har vært de beste. Jeg har gledet meg til hver eneste dag med buekorpset siden jeg begynte, så det ville være feil å velge én ut av dem. Jeg har fått så mange flere venner på grunn av buekorpset og i tillegg til masse erfaring. I tillegg så har jeg fått en sans for disiplin etter å ha gått så lenge. Det er bare noen av grunnene til hvorfor Dræggens for alltid vil være en stor del av meg og den jeg er nå.

Alexander Erdal

Alexander Erdal

2.Kompanisjef

Redaktør i Billeder for Dræggens

Tlf.: 98045620

alexandererdal@dreggens.no

Facebook

Hei! Mitt navn er Alexander Frantzen Erdal, og jeg fyller snart 17 år. Jeg går andre året på studiespesialisering ved Bergen Katedralskole. Det var i 2011 jeg ble overtalt til å begynne i Dræggens av Juan Sebastian Govertsen (årets 4. løytnant), og dette er et valg jeg aldri kommer til å angre på! Etter flere år uten rang, ble jeg for sesongen 2018 valgt til halvtropp i 3. pelotong under Sander Stormoen. Sesongen etter fikk jeg for første gang en plass i rådet, den gang valgt til tropp i 4. pelotong under Minol Sri Mawen Pitiyage. Sesongen 2020 fikk jeg for første gang ansvar for min egen pelotong, som 2. løytnant. Men for sesongen 2021 har jeg fått den ære av å bli valgt til 2. kompanisjef!  Jeg skal gjøre mitt aller beste for å skape en gøy pelotong for alle guttene som ønsker å gå hos meg, og jeg håper det blir mange av dere. Det jeg liker best med buekorps er vennene du får, og ikke minst opplevelsene du skaffer gjennom denne fantastiske reisen. Jeg er stolt over å kunne si at jeg viderefører den vakreste tradisjonen som Bergen har

Louis Hannisdal

Louis Hannisdal

Fanebærer

Hyttesjef

Tlf.: 993 66 923

Louis.gaha@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Louis Hannisdal og er 21 år gammel. Jeg begynte i Dræggens i 2008 under Chef Baard Roald Monsen. I mine mange år har jeg fått meg mange gode minner fra buekorpset.

Mine beste minner er nok Danmarks-turen i 2012 med Nordnæs og Nygaards, englandsturen i 2017, Drægga-LANet i 2018 og Stavangerturen i 2019. Utenom Dræggens liker jeg å henge med venner hvor vi gjerne spiller og koser oss.

Jeg ser frem til sesongen i år og ser frem til de gode minnene vi kommer til å lage i år!

August Nordanger Blaauw

August Nordanger Blaauw

2.løytnant

SoMe-ansvarlig

Tlf.: 97734739

augustn2003@gmail.com

Facebook

Hei, mitt navn er August Nordanger Blaauw og er valgt til 2. løytnant for sesongen 2021. På fritiden er jeg for det meste i buekorpset, eller trener og spiller. I Dræggens er det veldig bra miljø og man får venner for livet. I korpset har vi mange gøye aktiviteter og vi gjør mye utenom korpset -som å gå på bowling. Jeg har 2 brødre, en storebror og en lillebror, og jeg har også to lillesøstre. Min far er tidligere Chef i Dræggens, så det er på grunn av han jeg går i korpset, noe jeg er evig takknemlig for! Jeg gleder meg til å se dere alle når sesongen starter, og at alle som én møter opp.

Jeg går i buekorpset fordi det er en god guttegjeng og jeg lærer masse. 

Juan Sebastian Govertsen

Juan Sebastian Govertsen

4.løytnant

Hussjef

Tlf.: 469 39 259

JuanSgov@gmail.com

Facebook

Mitt navn er Juan Sebastian Aguilar Govertsen. Jeg er 17 år bor på Laksevåg, Bergens nydeligste bydel. For øyeblikket studerer jeg Klima, energi og miljø på Åsane videregående skole. På fritiden går det for det meste i Dræggens og litt fotball, og det er alltid tid til litt gaming. Jeg startet min buekorps-karriere i 2011 og kom inn i rådet sesongen 2018. Deretter gikk det bare oppover! I sesongen 2020 var jeg valgt som adjutant, og nå sesongen 2021 har jeg fått æren av dere dræggegutter å få bil 4. løytnant, noe jeg setter stor pris på. Mitt mål for 4. pelotong er at alle dræggegutter som ønsker å marsjere med oss får en sesong man aldri vil glemme.

Christoffer Mohn

Christoffer Mohn

Adjutant

Rådsreferent

Tlf.: 484 45 355

christofferGImohn@gmail.com

Facebook

Mitt navn er Christoffer Greve-Isdahl Mohn og jeg er Adjutant i Dræggens Buekorps sesongen 2021. Jeg startet først i korpset i sesongen 2013. Jeg kunne ikke vente med å starte i korpset siden min eldre bror allerede gikk der. Når jeg ikke er med vennene mine i Dræggens, eller ordner noe som må bli gjort, så svømmer jeg og jobber med skole. Noe av det som gjør det så gøy med å gå i Dræggens er samholdet, guttene og den konstant gode stemningen. I Dræggens er det rom til å være seg selv. Jeg har alltid blitt møtt med et smil i Dræggens, helt siden den første dagen jeg møtte opp i uniform.

Eirik Skare

Eirik Skare

Tamburmajor

Espaljee-ansvarlig

Tlf.: 407 88 045

espalje@gmail.com

Facebook

Hei! Mitt navn er Eirik-Andre G. Skare, men de fleste kaller meg bare Eirik eller Skare. Jeg har blitt valgt som tamburmajor for sesongen 2021. Dette halvåret har jeg gått på Hardanger Produksjonsskule, og har derfor ikke vært så mye å se i Dræggens. Men etter jul skal jeg flytte tilbake til Bergen, og da er jeg klar for å lede slagergjengen! Jeg begynte i Dræggens Buekorps i 2015 etter at jeg hadde flere venner som gikk da, og jeg ville prøve noe nytt. Den sesongen fikk jeg veldig lyst til å bli med i slagergjengen. Så i 2016 ble jeg med i slagergjengen og angrer ikke et sekund på det! Det jeg liker mest med Dræggens er samholdet og vennskapet. På fritiden skrur jeg for det meste og spiller.

August Hiis Bergh

August Hiis Bergh

1.Faneoffiser

Korps-fotograf

Tlf.: 977 54 303

Augusthiisbergh@outlook.com

Facebook

Hei. Jeg heter August Hiis Bergh og er 1.faneoffiser for sesongen 2021. Jeg er 3. generasjons buekorpsgutt. I vår familie har alle gutter plikttjeneste i Dræggens, dette er for at vi skal bli gode og patriotiske bergensere.

Jeg har gått i Dræggens siden 2011 så dette blir min 11. sesong i korpset. Jeg går studiespesialiserende vg2 på Bergen private gymnas. Jeg er fotballspiller for Nymark idrettslag. Jeg liker også å spille Playstation. Jeg vant fortnite konkurransen i Dræggens sitt første LAN. De 10 sesongene jeg har gått i Dræggens har jeg fått opplevd mye gøy, som å få være med til Danmark med Nygård og Nordnes, og ikke minst høydepunktet som var turen til England i 2017.

Det beste med Dræggens er det å møte venner, samholdet og ikke minst det at det er en lærerik prosess. Jeg ser fram til en kanon sesong sammen med dere Dræggegutter!

Såvi Midtveit

Såvi Midtveit

2.faneoffiser

Dugnadsansvarlig

Tlf.: 95797090

dugnad@dreggens.no

Facebook

Heisann! Jeg er Såvi Midtveit, 2. faneoffiser i Dræggens Buekorps. Dette blir det andre året mitt i rådet og jeg gleder meg mer enn noensinne. Jeg går på Amalie Skram videregående skole, hvor jeg også er med i elevrådsstyret. Jeg kan ikke vente på å begynne denne sesongen, da det bare er min fjerde totalt i buekorpset. Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte og jeg vil gjøre mitt beste i den stillingen jeg har for å gjøre Dræggens best i by’n! Dræggens er et fantastisk sted med fantastiske personer og minner.

Devin Karunarathana

Devin Karunarathana

3. Faneoffiser

Aktivitetsansvarlig

Tlf.: 901 69 845

ultrasonicdevin@gmail.com

Facebook

Heisann! Jeg heter Devin og jeg er 18 år gammel. Jeg startet i korpset i 2014, og har marsjert entusiastisk siden. I år har jeg endt opp som 3. Faneoffiser. På fritiden (annet enn Dræggens, selvfølgelig!) går jeg på boksing og henger for det meste med venner. Dræggens har virkelig gitt meg et stort nettverk gjennom årene, og jeg hadde aldri vært den personen jeg er i dag om ikke det var for korpset. Det jeg liker best med korpset er definitivt det sosiale vi gjør i korpset, alle turene, rådet og alt det andre! Jeg ser fram til en fantastisk sesong med dreggen!

Eirik Instebø Hansen

Eirik Instebø Hansen

4.faneoffiser

Korps-fotograf, Purreløk

Tlf.: 94281929

Eirikinstebo@dreggens.no

Facebook

Hei, jeg er Eirik Instebø Hansen, jeg er 18 år gammel og går på Årstad Videregående Skole på linjen studiespesialiserende. Fritiden min bruker jeg mest på buekorps, trening i Vikinghallen og spille dataspill med vennene mine. Jeg begynte i Dræggens i 2016 da min beste venn overtalte meg til å begynne og jeg er veldig glad for det. I fjor var jeg Tamburmajor for slagergjengen, men følte ikke helt at det var noe for meg. I år er jeg valgt til 4. Faneoffiser og er storfornøyd med dette.

Det jeg liker best med buekorps er vennskapene jeg har fått av å gå her. Hadde ikke det vært for Dræggens hadde jeg ikke møtt noen av de jeg ser på som mine beste venner, så jeg er evig takknemlig for at jeg begynte. Nå ser jeg fram til sesongen 2021 og skal jobbe hardt for at den skal bli så gøy som mulig!

Herman Skuterud Mohn

Herman Skuterud Mohn

5.faneoffiser

Tlf.: 97584076

Herman.s.mohn@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Herman Skuterud Mohn. Jeg har gått i buekorps i 6 år, og er ordenskandidat. Linn info om meg: Jeg er 14 år og går i 9. klasse på Rå skole, jeg er tropp i 3. pelotong. Her er Minol Pitiyage løytnant og Sigurd Havre halvtropp. Fotball og buekorps er det jeg bruker mesteparten av tiden min på. Dræggens buekorps har spilt en stor rolle i livet mitt, helt siden jeg begynte i 2014. Det har alltid vært snille og greie folk i buekorpset, og de beste vennene jeg har kommer herfra. I Dræggens lærer du om respekt, kameratskap, å ta ansvar og du får venner for livet. Dette er noen veldig viktige verdier. Takk for meg!

Noah Conrad Viken

Noah Conrad Viken

Tropp i 1.pelotong

Nettside-ansvarlig

Tlf.: 99477504

Noah.viken.andreassen@bergensskolen.com

Facebook

Hallais! Mitt navn er Noah Conrad Viken. Jeg er tropp i 1 pelotong. Jeg begynte i Dræggens buekorps i år 2015. Jeg har alltid hatt det gøy i Dræggens, man får så mange nye venner! Mitt beste minne jeg har hatt må nok bli enten Stavanger-turen i 2019 eller Englands-turen i 2017. Stavanger turen er en uforglemmelig opplevelse. Vi var for eksempel i kongeparken, vi marsjerte i Stavanger spiste pizza og hadde det gøy på hotellet. Englands-turen er også en uforglemmelig opplevelse. Vi var i en dyrepark, vi marsjerte i England og vi hadde det sykt gøy på skoleområdet der vi bodde, med god mat og drikke! Jeg ser framover for sesong 2021, og gleder meg veldig! Håper alle andre også gjør det!

Victor Skogen

Victor Skogen

Tropp i 3.pelotong

Tlf.: 9747282

Victor.skogen@gmail.com

Facebook

Hei! mitt navn er Victor skogen, og jeg er 15 år. Jeg er tropp i 3. pelotong. Jeg begynte i Dræggens buekorps i 2012. Mitt første år i Dræggens var når hele buekorpset dro til Danmark og det var en opplevelse for livet. Jeg går i 10. klasse på Rothaugen skole. På fritiden så driver jeg med håndball og fotball. I ferier hvor det snør mye så pleier jeg og familien min å dra på hytten for å stå på slalåm. Jeg ser veldig fram til å være sammen med masse fine gutter og marsjere ved siden av dem. Jeg håper også å få et fint samarbeid med rådet.

Peter Ravnaa

Peter Ravnaa

Tropp i 2.pelotong

Annosesjef

Tlf.: 48957714

annose@dreggens.no

Facebook

Jeg heter Peter Ravnå og er 14 år. Jeg går på 9.trinn på Rothaugen skole. I 2015 begynte jeg i Dræggens. Jeg bestemte meg for å begynne i korpset da det var noen dræggegutter som hadde skoleverving på Hellen skole. I 2019 ble jeg valgt som Tropp i 4. pelotong under August Blaauw for sesongen 2020 og i år ble jeg valgt som Tropp i 2. pelotong under August Blaauw for sesongen 2021. Det jeg liker best med Dræggens er vennskapet og de ekstremt gøye turene! Det jeg gjør på fritiden er å spille fotball, basketball, stå på ski, spille og selvfølgelig gå i Dræggens

Terkel Hægland

Terkel Hægland

Tropp i 4.pelotong

Korpsreferent

Tlf.: 993 69 347

terkelhh07@gmail.com

Facebook

Hei, jeg heter Terkel Hægland og er 13 år. Jeg går på Rådalslien Ungdomsskole. Sesongen 2021 er jeg blitt valgt til tropp i 4. peletong, under Juan Sebastian Govertsen. Jeg har i tillegg til rangen som tropp tatt på meg oppgaven som korpsreferent. Sesongen 2021 blir min 5. sesong i Dræggens Buekorps. Sesongen 2020 var jeg halvtropp i 1. peletong under Sander Hille. På fritiden utenom buekorps pleier jeg å være med venner. Det jeg liker best med Dræggens er samholdet og turer til inn og utland.  Håper alle er klare for en super sesong!

Amund Langeland

Amund Langeland

1.slager

Idrettsansvarlig, espaljee medhjelper

Tlf.: 484 05 028

amundlangeland@gmail.com

Facebook

Hei! Jeg heter Amund Langeland, er 13 år, og går i 8.klasse på Rudolf steinerskolen i Bergen. I år er jeg valgt til 1. slager for sesongen 2021, noe jeg ser veldig fram til. På fritiden liker jeg å være med venner, drive med buekorps og game.

Jeg startet min karriere i Dræggens i 2014 fordi jeg synes det så veldig gøy ut, noe jeg aldri har angret på at jeg gjorde. Jeg gikk som jeger de første årene til jeg i 2018 ble valgt til musikk-halvtropp, noe som jeg var i 2 år. I 2020 ble jeg valgt til 2.slager. Dette ble en veldig spesiell, men også spennende sesong. Jeg fikk også den høyeste utmerkelsen en dræggegutt kan få, nemlig våpenorden. Dette er noe jeg aldri vil glemme. Noen av mine beste minner må være Englands turen i 2017. Det var en utrolig gøy tur.

Eric Brataas

Eric Brataas

Musikktropp

Tlf.: 978 44 540

ericbrataas@gmail.com

Facebook

Hei! Jeg heter Erik Brataas Lied og er seksten år gammel. Til høsten begynte jeg i 1SRA i Salg, Service og Reiseliv på Stend Videregående Skole. På fritiden liker jeg å spille videospill, kjøre motorsykkel og selvfølgelig gå i Dræggens Buekorps. Jeg begynte midt i sesongen 2018 da jeg ble vervet av en venn som gikk i korpset. Jeg hadde ikke fått noen nybegynnertrening, men marsjerte likevel så bra at jeg ble valgt inn i Drilltroppen sesongen 2019. I 2018 greide jeg også å vinne Bueskyttermedaljen. Jeg gleder meg til sesongen, og håper at dere alle fortsetter til neste år!